محل تبلیغات شما

وزارت راه و شهرسازی جمهوری اسلامی از تفاهم ایران و سوریه برای ساخت بیش از ۳۰ هزار واحد مسی در این کشور جنگ‌زده خبر داد. به گفته یک مقام این وزارتخانه، سه شرکت دولتی ایران و سوریه برای "بسترسازی" این طرح اقدام می‌کنند.
محمود محمودزاده، معاون وزیر راه و شهرسازی ایران، از تفاهم تهران و دمشق برای ساخت بیش از ۳۰ هزار واحد مسی در سوریه خبر داد.
این مقام وزارت راه و شهرسازی ایران امروز یکشنبه ۱۳ بهمن (دوم فوریه) بدون اشاره به جزئیات این طرح، مدعی شد که "هیچ سرمایه‌گذاری از سوی دولت ایران" در آن صورت نگرفته و طرح مزبور به گفته او "فقط بازار کاری برای بخش خصوصی خواهد بود."

به گفته محمودزاده، طرح ساخت ۳۰ هزار واحد مسی در سوریه در چارچوب تفاهم‌نامه‌ای که میان وزیر راه و شهرسازی ایران و وزیر مسکن سوریه "در هفته‌های گذشته" به امضا رسیده، اجرا خواهد شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی ایران همچنین افزود که بر پایه تفاهم‌نامه مزبور مقرر شده سه شرکت دولتی بین دو کشور برای بسترسازی حضور انبوه‌سازان و افراد واجد شرایط در حوزه‌های ساختمان، زیربنایی و حمل و نقل، جاده، راه و غیره، همچنین حوزه مهندسان مشاور و مطالعات اقدام کنند.»
این مقام وزارت راه ایران در مورد میزان استقبال بخش خصوصی از این طرح، به‌ویژه با توجه به ناامنی سوریه، توضیحی نداده و روشن هم نکرده که آیا "بخش خصوصی" مورد نظر او شامل شرکت‌های مرتبط با سپاه پاسداران می‌شود یا سرمایه‌گذاران و شرکت‌های مستقل نیز حاضر به شرکت در چنین طرحی در یک کشور جنگ‌زده هستند.
دوم بهمن‌ماه گذشته نیز سخنان وزیر آموزش و پرورش ایران، در خصوص آمادگی جمهوری اسلامی برای کمک به بازسازی مدارس سوریه خبرساز شد و به‌ویژه در شبکه‌های اجتماعی جنجال آفرید.
کاربران این شبکه‌ها به‌خصوص با اشاره به وخامت اوضاع مدارس ایران، فرسودگی آنها و نیز خبرهای منتشرشده درباره فروریختن سقف برخی از این مدارس، به سخنان محسن حاجی میرزایی واکنش نشان دادند. وزیر آموزش و پرورش ایران نیز در جریان سفرش به دمشق، تفاهم‌نامه‌ای را با همتای سوری‌اش به امضا رسانده بود.

این در حالی است که برخی مقام‌های جمهوری اسلامی از بازپس‌گیری هزینه‌های مداخله در سوریه سخن گفته‌اند. یحیی رحیم صفوی، دستیار و مشاور نظامی رهبر جمهوری اسلامی، بهمن‌ماه ۱۳۹۶ گفته بود، ایران باید مبالغی را که صرف جنگ سوریه کرده پس بگیرد.
رحیم صفوی همچنین تأکید کرده بود که حکومت اسد آمادگی آن را دارد که از منابع نفت و گاز و فسفات سوریه بدهی خود را به ایران بپردازد. مشاور نظامی علی ای حتی گفته بود که "هم‌اکنون ایران از معادن فسفات سوریه در حال صادرات است."
علی ‌ای روز ششم اسفند ۱۳۹۷ در دیدار با بشار اسد در تهران گفت، جمهوری اسلامی "از صمیم قلب" به کمک به سوریه افتخار می‌کند
برایان هوک، رئیس "گروه اقدام ایران" در وزارت خارجه آمریکا، نهم آبان‌ماه گذشته هدف جمهوری اسلامی در سوریه را "حمایت از اسد و تبدیل سوریه به حلقه ارتباط با حزب‌الله لبنان" عنوان کرده و از هزینه "۱۶ میلیارد دلاری" ایران برای "شبه‌نظامیان خود در سوریه و عراق" خبر داده بود.
جمهوری اسلامی نه تنها از همان آغاز اعتراضات مردم سوریه در سال ۲۰۱۱ میلادی علیه رئیس جمهوری این کشور از بشار اسد حمایت کرد، بلکه به اذعان خبرگزاری‌های وابسته به سپاه پاسداران از همان سال نیز فعالانه برای سرکوب این اعتراضات به کمک حکومت اسد شتافت. 

مجموع ۷۲ سال حبس تعزیری برای نویسندگان نامه سرگشاده به رهبری

ایران در سوریه ۳۰ هزار واحد مسکونی می‌سازد

تجمع اعتراضی هواداران امیر تتلو؛ شماری از معترضان در تهران بازداشت شدند

سوریه ,جمهوری ,راه ,اسلامی ,وزیر ,اسد ,در سوریه ,راه و ,جمهوری اسلامی ,و شهرسازی ,واحد مسی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

گروه آموزشی شیمی بابل دیدنی های دنیا